Un pas spre sustenabilitate:

Ambalajul returnabil R-Create

Stiti deja ca promovam sustenabilitatea si ca suntem in permanenta in cautare de solutii care sa limiteze impactul negativ pe care industria taxtila il are asupra mediului in care traim.
De aceea, suntem super incantate ca cei de la R-Create au accepta sa fie partenerii nostri, si astfel sa avem optiunea de a livra produsele Cotton Therapy in ambalaje returnabile.
Asa ca, atunci cand vei plasa o comanda Cotton Therapy, la modalitatea de livrare, vei regasi si livrarea prin ambalaj returnabil.

Cum funcționează:

Pe site alegi modalitatea de livrare Ambalaj returnabil R-Create, iar livrarea se va face prin DPD. Cand primesti coletul, curierul va aștepta sa ii returnezi ambalajul de transport, iar acesta va ajunge inapoi la noi. Noi il vom refolosi de muulte ori, iar cand nu va mai fi in stare optima, cei de la R-create se vor asigura ca va fi reciclat corespunzator.

 

Costul transportului:

20 lei la comenzile pana in 200 lei, gratuit la toate comenzile mai mari de 200 lei, oriunde in tara.

De ce costă mai mult fata de varianta noastra standard de livrare?

Pentru ca evident sunt costuri suplimentare si tarifele difera si de la un curier la altul. Dar stim ca vei alege aceasta metoda in cunostinta de cauza – contribui la o mica schimbare in bine. Iar noi vrem sa sustinem aceasta schimbare inceputa de partenerii nostri de la https://r-create.ro/.

Credem însă că pe măsură ce ambalajul returnabil va deveni normalitate si firmele de curierat vor oferi aceasta optiune de livrare, costul lui va scadea.

Feedback:

Ne-ar fi foarte util sa ne dai feedback după aceasta experiență. Este o noutate pentru toți cei implicați în lanțul logistic – noi, DPD, R-Create – și impresiile tale ne vor ajuta să facem acest proces din ce in ce mai usor si va aduce ambalajul returnabil in normalitatea unei livrari sustenabile.

Sperante:

-sa fie cat mai multe magazine online care adoptă astfel de soluții.

-toate companiile de curierat sa adopte si aceasta modalitate de livrare, iar cei de la R-Create si-au luat misiunea sa infaptuiasca in timp acest lucru.

Cei de la DPD au fost primi care s-au alaturat campaniei celor de la R-create in Romania, iar noi am semnat contractul cu ei tocmai pentru a putea  beneficia si de aceasta optine de livrare. Sperăm să urmeze si alții. Știm că este complicat de adaptat tot lanțul logistic însă suntem convinse ca in timp toata lumea va face pasii necesari catre livrari sustenabile.

Cu drag,

Fetele de la Cotton Therapy