Luni – Vineri: 08:00 - 17:00
0727.941.539
contact@cotton-therapy.ro

Cosul dvs. este gol

Politica de retur

Salutare,

Dacă produsul achizitionat de la noi nu te mulțumește, îl poți returna gratuit în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării.


Detalii despre dreptul la retragere:

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 

 

·ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate

 

 

·ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

 

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat, cu etichetele inițiale intacte si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

 

 

Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în cererea de retur si vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice de la data primirii returului de catre noi.


Formularul de returhttps://cotton-therapy.ro/retur.htm


Cu drag,

Cotton Therapy


spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Cotton Therapy S.R.L., CIF: 41132211, Reg.Com: J29/1821/2019

cotton-therapy.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.