Luni – Vineri: 08:00 - 17:00
0727.941.539
contact@cotton-therapy.ro

Cosul dvs. este gol

Termeni si conditii

Termeni generali

Cotton Therapy este denumirea comerciala a SC Cotton Therapy SRL, persoana juridica cu sediul in Slon, Str. Principala, nr.288,com. Cerasu, jud. Prahova inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J29/1821/2019, avand CUI 41132211, numita in continuare Cotton Therapy.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos.

In calitate de proprietar/ administrator al site-uluiwww.cotton-therapy.ro, Cotton Therapy isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-uluiwww.cotton-therapy.roeste proprietatea SC COTTON-THERAPY SRL.

COTTON THERAPY garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ulwww.cotton-therapy.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Cotton Therapy fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC COTTON-THERAPY SRL, si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.


spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Cotton Therapy S.R.L., CIF: 41132211, Reg.Com: J29/1821/2019

cotton-therapy.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.