Luni – Vineri: 08:00 - 17:00
0727.941.539
contact@cotton-therapy.ro

Cosul dvs. este golSocial Fairy esti tu! Si noi iti mutumim tare ca esti alaturi de noi si de SOS SATELE COPIILOR si GROW&KNOW!

Pentru ca am devenit o comunitate mare si frumoasa, noi, fetele de la Cotton Therapy ne-am decis sa fim mai aproape de cei care lupta ca viata copiilor din medii defavorizate sa fie mai buna!

De aceea, atunci cand alegi unul din produsele marcate pe site cu logo-ul celor doua ONG-uri, devi instant o Social Fairy si 10% din suma platita ajunge ca donatie la ONG-ul ales de tine!

Astfel ajuti la indeplinirea misiunii SOS SATELE COPIIILOR de a oferi o familie copiilor care au ramas fara sprijin parental si de a-i sustine si proteja pe cei care risca sa il piarda.

Si a celor de la Grow and Know care vor sa ofere tuturor copiilor din mediul rural sansa sa isi atinga potentialul prin accesul la o educatie moderna bazata pe nevoile lor unice de dezvoltare. 


» Implicare sociala

Pret cu TVA:50.00 Lei
Comanda acest produs
Somnorici
Pret cu TVA:50.00 Lei
Comanda acest produs
Steluta
Pret cu TVA:125.00 Lei
Comanda acest produs
Moon Babe
Pret cu TVA:135.00 Lei
Comanda acest produs
Wonderland Fairy
Pret cu TVA:275.00 Lei
Comanda acest produs
Warm Embrace
Pret cu TVA:280.00 Lei
Comanda acest produs
Flamingo Love
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Cotton Therapy S.R.L., CIF: 41132211, Reg.Com: J29/1821/2019

cotton-therapy.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.