Blog

Descopera colectia Feeling Royal – coasem starea de bine acasa si in natura

Ca suntem încântate de noua colecție, e understatement of the year 😁 Hai sa descoperi cele 3 categorii de produse care intra in aceasta colecție. Îți spunem vestea cea mare din start: avem un new entry complet si total pentru universul Cotton Therapy – o mini colecție de haine de zi care te pot însoți in aventurile tale “in afara casei”.

Noile produse vin cu un strop de eleganță și rafinament – exact ce ai nevoie ca sa “romanticize your life”, cum spun Instagramul si Pinterestul sa facem. Adică exact ca la carte. 🙂 Fiecare piesă din această colecție este cusută cu drag și atenție în atelierul nostru de croitorie din Slon, Prahova, așa cum v-am obișnuit. Am folosit, ca de fiecare data, materiale de cea mai înaltă calitate precum bumbac organic, tencel sau muselina organică.

Hainele de zi din colecția Feeling Royal sunt create pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie în timpul activităților tale zilnice, fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul și eleganța. Fie că alegi un kimono diafan sau un compleu din muselina organica, te vei simți cu adevărat regal si gata de cucerit lumea. Sau, mă rog, task-urile. One day at a time.

 

Lenjeriile de pat  sunt perfecte pentru a-ți transforma dormitorul într-un sanctuar de relaxare și confort. Fie că optezi pentru lenjerii din bumbac organic, tencel sau muselina organică, vei experimenta confortul autentic romanesc fără egal.

Seturile de masă nu sunt doar funcționale, ci și extrem de elegante. Fie că organizezi o masa în familie sau ai ocazia să primești oaspeți speciali, seturi de masă cusute manual te vor ajuta sa creezi amintiri de neuitat.

Daca încerci una din noile piese, te așteptăm cu păreri si poze, bineînțeles 🙂 Daca îți dorești sa le personalizam doar pentru tine, scrie-ne sau sună-ne si rezolvam cu drag.

Hai sa ne simțim royal împreună.

Fetele de la Cotton Therapy