Dreptul de retragere

Daca produsul achizitionat de la noi nu te multumeste, il poti returna gratuit in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separate;
  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit, insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat, cu etichetele initiale intacte si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Banii vor fi returnati in contul specificat de tine in cererea de retur si vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii returului de catre noi.

 

Formular de retur