Despre Cotton Therapy

Bună, sunt Aura, iar pentru mine, terapia prin frumos ia multe forme, cea mai accesibilă fiind modul în care te simți în propria ta casă.

Îți amintești senzația acelui moment când te afunzi într-un pat cu asternuturi proaspăt schimbate, purtând o pijama confortabilă din bumbac? E ca și cum a doua zi te trezești cu o energie mult mai pozitivă, nu-i așa? Sau când masa de duminică devine o experiență cu adevărat încântătoare când întinzi o față de masă fină, cu servetele asortate, și îi inviți pe familia ta sau prietenii la masă? Asta înseamnă terapie, o stare de bine. Acasa.

Descoperă colecția noastră de lenjerii de pat și pijamale, create special pentru a transforma casa ta într-un spațiu plin de confort și eleganță. Produsele noastre, fabricate cu grijă în atelierul nostru, aduc un plus de rafinament și calitate oricărui dormitor sau moment de relaxare.

Alege să trăiești fiecare zi într-un mediu plin de frumusețe și bunăstare. Vino și explorează colecțiile noastre!

Bine ai venit la COTTON THERAPY, locul unde pasiunea pentru bumbac prinde viață! Suntem un mic atelier de croitorie dedicat confecționării asternuturilor de pat, pijamelor, seturilor de masă și jucăriilor, toate create din cel mai bune materiale textile.

Produsele noastre sunt autentice, având fiecare unicitatea sa, datorită detaliilor precum dantelele, panglicile sau nasturii de lemn.

Angajamentul nostru este de a utiliza materiale 100% naturale, precum bumbacul, mătasea, vâscoza și lemnul, pentru a crea produse durabile, promovând astfel un consum responsabil.

Echipa noastră talentată, formată din croitorese pricepute ( Mimi, Cami, Eugenia, Florica si Petruta), transformă fiecare material în lucruri minunate, aducând o notă de bine acasă la tine. Delia se asigură că totul funcționează perfect în atelier, împachetând cu grijă fiecare colet si tot cu ea vorbesti la telefon cand ne suni.

Alexandra este cea care face magie in marketing si InstaGurul nostru, aducând aproape de voi Cotton Therapy pe contul nostru de Instagram.

Te invităm cu drag să descoperi magia bumbacului în magazinul nostru online! Fă-ți viața mai confortabilă și frumoasă cu produsele noastre!