Despre Cotton Therapy

Numele meu este Aura si cred ca terapia prin frumos imbraca multe forme, cea mai la indemana fiind chiar modul in care te simti in casa ta.

Stii senzatia cand te bagi in pat in asternuturi proaspat schimbate si porti o pijama comoda din bumbac? Parca a doua zi ai o energie mult mai buna, asa e? Sau cand masa de duminica se transforma intr-o adevarata incantare cand asterni o fata de masa fina cu servete asortartate si inviti familia sau prietenii la masa? Terapie, stare de bine.

Din aceasta idee s-a nascut COTTON THERAPY, un atelier micut de croitorie unde ne imaginam si coasem asternuturi de pat, pijamale, seturi de masa si jucarii din bumbac de cea mai buna calitate.

Produsele noastre au fiecare ceva aparte, detalii care fac diferenta, dantele, panglici sau nasturi de lemn.

Toate produsele folosite sunt 100% naturale din bumbac, mătase, vâscoză sau lemn si sunt facute pentru o utilizare indelungata, sutinand astfel consumul responsabil.

Cami, Mimi, Florica si Eugenia sunt croitoresele noastre pricepute care transforma orice material in lucruri minunate care iti vor aduce o stare de bine la tine acasa, de fiecare data când vei folosi produsele noastre. Delia se ocupa ca totul sa mearga perfect in atelier, impacheteaza cu grija toate coletele si cu ea vorbesti la telefon cand vrei sa povestim.

Alexandra este InstaGurul care face magie pe contul nostru de Instagram.

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi magazinul online!